K&H Hűsítő ligetek program a Recski Jámbor Vilmos Általános Iskolában

2023. május 3-án ünnepélyes keretek közt ültettük el a K&H Hűsítő Ligetek pályázat során nyert facsemetéket és cserjéket.
Nagy öröm számunkra, hogy részesei lehetünk a programsorozatnak, hisz mint örökös öko – iskola kiemelt feladatunk és kötelességünk a környezettudatos magatartás és gondolkodás elősegítése, természeti kincseink megőrzése.
Jámbor Vilmoshoz, iskolánk névadójához hűen az elmúlt években is számos természettel kapcsolatos programon vettünk részt.
A jövőben is igyekszünk a természet megóvására, tiszteletére, szeretetére nevelni a felnövekvő nemzedéket, fejleszteni a munkához való viszonyukat és szépérzéküket.
Azt szeretnénk, ha az innen kikerülő tanulóink olyan felnőttekké válnának, akik megbecsülik, amit a természettől kaptak.
A ma elültetésre kerülő fák, reméljük, hogy Recsken jó helyen lesznek és egykoron lombjaikkal árnyékul szolgálnak majd sok vidám gyermeknek és felnőttnek egyaránt.
Köszönjük a K&H Bank vezetőségének a támogatást, a 10 millió Fa Alapítvány dolgozóinak a szakmai együttműködést.
Egy régi mondás szerint: “Ha azt akarod, hogy gondoljanak Rád: küldj virágot, Ha azt, hogy emlékezzenek Rád: ültess fát.”
Ennek szellemében ültettük el közösen a kapott facsemetéket.